Steun ons en help Nederland vooruit

dinsdag 5 februari 2019

Alexander van den Dungen lijstduwer Water Natuurlijk

Oud-D66-wethouder Alexander van den Dungen is lijstduwer van Water Natuurlijk bij de waterschapsverkiezingen van De Dommel op 20 maart 2019.

Alexander: “Waterschappen zorgen voor drogen voeten, maar tegelijkertijd voor natuur, duurzaamheid en kleinschalige recreatie. In onze gemeente zijn er prachtige ontwikkelingen zoals de waterkrachtcentrale, de natuurspeeltuin en de ecologische verbindingszone in Sint-Michielsgestel (Waterschap De Dommel) en het dynamisch beekdal de Aa en het Oude Aa-dal (Waterschap Aa en Maas). Dat vind ik belangrijke zaken. Vandaar dat ik kies voor Water Natuurlijk. U ook?”

Water Natuurlijk is een onafhankelijke waterpartij, opgericht door natuur- en milieuorganisaties zoals Natuurmonumenten, de provinciale landschappen en de natuur- en milieufederaties. D66 en Groen Links ondersteunen Water Natuurlijk.

Water Natuurlijk is bij waterschap De Dommel de grootste fractie en bij Waterschap Aa en Maas de op een na grootste fractie.