Steun ons en help Nederland vooruit

vrijdag 18 mei 2018

Afscheid D66-wethouder Van den Dungen

Alexander van den Dungen, onze D66-wethouder, heeft op 17 mei in de gemeenteraadsvergadering officieel afscheid genomen. Hij was de afgelopen jaren wethouder voor het sociaal domein (wmo/zorg, jeugd, volksgezondheid, onderwijs) en voor verkeer, openbare werken en wijkgericht werken (wijkmakelaars). Alexander had al voor de verkiezingen aangegeven om zijn loopbaan elders voort te zetten. De verkiezingsuitslag was geen reden om dat te heroverwegen. Alexander heeft veel positieve reacties gehad voor zijn moeilijke werk in het sociale domein van de afgelopen vier jaren. Op 17 mei trad hij formeel af, maar op 16 mei was er al een drukbezochte afscheidsreceptie voor hem en Koos Loose in het gemeentehuis.

Alexander blijft deel uitmaken van het bestuur van D66 Sint-Michielsgestel en zal ook de fractie blijven ondersteunen.