Steun ons en help Nederland vooruit

donderdag 5 april 2018

Winnaar politiek gepuzzel DEMO

Uit alle goede inzendingen van het ‘politieke gepuzzel’ uit ons verkiezingsmagazine DEMO hebben wij een winnaar getrokken en dat is geworden: mevrouw Ineke van Helvoort, de eigenaresse van bonbonnerie ChocKing in Sint-Michielsgestel. Vandaag hebben we haar verrast met een VVV-waardebon en een mooie bos bloemen. Proficiat, Ineke!

Het goede antwoord was uiteraard ‘duurzaamheid’. Daar blijven wij ons de komende jaren als D66 Sint-Michielsgestel hard voor maken.

Als u in de komende tijd nog eens contact wil met onze D66-fractie, of u wilt eens kennismaken omdat er behalve een leuke puzzel ook andere interessante onderwerpen in ons verkiezingsmagazine DEMO stonden: u bent van harte welkom. Roel Bouwman is ons raadslid in de komende vier jaar. Hij is te bereiken via roel@d66gestel.nl of 073-503 4883.