Steun ons en help Nederland vooruit

dinsdag 1 augustus 2017

D66 Sint-Michielsgestel betreurt vertrek raadslid

Het bestuur en de fractie van D66 Sint-Michielsgestel vinden het bijzonder jammer dat Marom Portier-Ayoubi de fractie van D66 verlaat. Zij heeft dit woensdag kenbaar gemaakt aan bestuur en fractie. Marom geeft aan haar werk voor de Gemondse gemeenschap niet goed meer te kunnen te doen vanuit haar rol als raadslid. Zij had eerder al aangegeven met haar politieke werk te willen stoppen na de verkiezingen van 2018 om prioriteit te geven aan haar maatschappelijke carrière.
D66 betreurt de keuze en de stap van Marom. Ze is vanaf 2014 een gewaardeerd raadslid geweest en we kijken terug op een prettige samenwerking. Roel Bouwman, onlangs door de leden gekozen als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2018, onderstreept dit. “Door ons diverse interesses konden we elkaar in de gemeenteraad goed aanvullen. Het is jammer dat deze samenwerking vroegtijdig ten einde komt, maar ik respecteer Maroms keuze”.
D66 is volop bezig in de voorbereidingen op de gemeenteraadsverkiezingen en werkt onder andere aan een kandidatenlijst. Deze lijst wordt dus aangevoerd door Roel Bouwman, de huidige fractievoorzitter.